A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Слободищенський ліцей
Дашівської селищної ради

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

День Чарівних компліментів

Комплімент – це особлива форма похвали, поваги, визнання, люб`язності, приємні слова. Компліменти кажуть з різних причин, але зазвичай вони приносять задоволення і піднімають самооцінку людини.

14:36 24.04.2024

ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР ПРОФЕСІЇ

ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР ПРОФЕСІЇ ЗУМОВЛЮЄ МОРАЛЬНЕ ЗАДОВОЛЕННЯ, ПОЗИТИВНУ САМООЦІНКУ, ВИСОКУ ПРОДУКТИВНІСТЬ ПРАЦІ, ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ. ВІН Є ТОЧКОЮ, В ЯКІЙ СХОДЯТЬСЯ ІНТЕРЕСИ ОСОБИСТОСТІ ТА СУСПІЛЬСТВА, ПОЄДНАННЯ ОСОБИСТИХ І ЗАГАЛЬНИХ ІНТЕРЕСІВ. З метою ознайомлення з різними видами професій соціальний педагог, Лакомкіна Н.М. ,з учнями 7 класу провела бесіду « Крок у майбутнє». Діти дізнались, що існує величезна кількість професій та спеціальностей, і що більше професій ім знайомі, то ширша можливість вибору, а отже, — і більше шансів знайти ту, у якій саме вони будуть віртуозом, досягнуть успіху, зможуть виявити свою особистість.

10:57 22.04.2024

Вибір професії

Вибір професії – чи не найголовніший чинник того, як складеться подальше життя дітей та як вони в ньому будуть себе почувати. Адже всім хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності.

10:21 16.04.2024

Змагання "Пліч-о-пліч"

Проведено внутрішньошкільні змагання в рамках  "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги". Це змагання серед учнів України під гаслом РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО.

14:27 12.04.2024

День прибирання

Ми  підтримуємо та відновлюємо українське довкілля.  Сьогодні в Слободищенському ліцеї був організований День прибирання, адже наша природа щодня страждає від екоциду.  У наш час, як ніколи, потрібно об’єднувати зусилля та працювати у спільному напрямку - це перемога та екологічне відновлення України.                               

14:40 11.04.2024

Атестація педагогічних працівників - 2024

27 березня 2024 року в  Слободищенському ліцеї пройшла атестація педагогічних  працівників. Атестувалося 8 педагогів, 5 вчителів успішно підтвердили раніше присвоєні кваліфікаційні категорії, 3 з них раніше присвоєні педагогічні звання, 4 педагогів презентували свої педагогічні досягнення, професійні  успіхи, результати роботи та претендували на присвоєння кваліфікаційних категорій .

13:30 28.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора