A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Слободищенський ліцей
Дашівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Тиждень математики та фізики

Із 05.02 по 09.02 у Слободищенському ліцеї проходив тиждень математики та фізики. Розпочався тиждень з випуску фізико-математичних газет та ребусів. Ліцеїсти змагалися у квесті «Математична мозаїка»(5-6 кл.) та веб-квесті «У світі задач і головоломок» (7-9 кл.). Було проведено день цікавих фізичних дослідів (5-11кл.) та математичну вікторину (9-11кл.). Всі ліцеїсти були активними.

10:56 12.02.2024

Безпека в інтернеті

Безпека в інтернеті – це як власна гігієна: про неї треба дбати щодня..."

08:40 06.02.2024

Вітаємо!

Вітаємо ученицю 10 класу Слободищенського ліцею Аліну Бондаренко та її наставника Олену Свинобой за отриману перемогу в номінації "За змістовне висвітлення незламності духу героїв України" у Всеукраїнському конкурсі історичних есе "Герої в боротьбі за незалежність України: дослідження національної ідентичності в суспільних трансформаціях початку ХХІ століття імені Романа Ратушного." 

07:08 06.02.2024

Зустріч випускників - 2024

Зустріч з однокласниками завжди повертає нас у ті незабутні роки юності, які ми так бережемо в пам'яті. І скільки б років не минуло, мить зустрічі завжди щемлива й хвилююча. Традиційно в лютому в Слободищенському ліцеї проводилося Свято зустрічі випускників. Сучасні реалії не дають можливості поспілкуватися в дружньому колі однокласників у стінах рідного ліцею, тому ми зустрічаємося онлайн. Тож бажаємо вам, шановні випускники, поринути в море приємних спогадів, гортаючи сторінки віртуального шкільного альбому!  Зустріч з однокласниками завжди повертає нас у ті незабутні роки юності, які ми так бережемо в пам'яті. І скільки б років не минуло, мить зустрічі завжди щемлива й хвилююча. Традиційно в лютому в Слободищенському ліцеї проводилося Свято зустрічі випускників. Сучасні реалії не дають можливості поспілкуватися в дружньому колі однокласників у стінах рідного ліцею, тому ми зустрічаємося онлайн. Тож бажаємо вам, шановні випускники, поринути в море приємних спогадів, гортаючи сторінки віртуального шкільного альбому!

09:54 03.02.2024

«Квіти у полі, там де Крути…»

    29 січня в Україні відзначають річницю бою під Крутами, який для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, прикладом для сучасних захисників та захисниць України, як успішно боротися проти численного ворога.

15:46 29.01.2024

Засідання мовного клубу "ДИВОСЛОВО"

Читаючи поетичні рядки українських письменників, здобувачі освіти Слободищенського ліцею відчувають радість, гордість до свого рідного, до рідної мови.

12:23 29.01.2024

День Соборності України

Сьогодні ми відзначаємо День Соборності України - свято на честь обʼєднання, у січні 1919 року, УНР та ЗУНР в єдину незалежну Україну.

12:00 22.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора