A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Слободищенський ліцей
Дашівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Великі права маленької дитини

У рамках Всеукраїнської щорічної акції "16 днів проти насильства" у 2 класі була проведена виховна година "Великі права маленької дитини", на якій діти познайомилися з базовим документом, спрямованим на захист дітей Конвенцією "Про права дитини", ознайомилися з правами, якими наділені діти. Учні з задоволенням виконували цікаві завдання, обговорювали життєві ситуації.

11:36 06.12.2023

Волонтери Святого Миколая

#волонтерсвятогомиколая @Українский державний центр позашкільної освіти @Міністерство освіти і науки

11:34 06.12.2023

«Цінуй життя – зупини СНІД!»

1 грудня стало визначною датою для багатьох країн всього світу. Всесвітня організація охорони здоров’я у 1988 році прийняла резолюцію, в якій 1 грудня було оголошено офіційним  Всесвітнім днем боротьби зі СНІД.  З метою підвищення толерантного ставлення до людей, які живуть з діагнозом ВІЛ/СНІД, у 2003 році було прийнято змінити назву Дня 1 грудня на «День боротьби зі СНІД та День порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми».

20:01 01.12.2023

Виховна година у 5 класі "Громадянська позиція. Особиста гідність" в рамках акції "16 днів проти насилля"

Днями у Слободищенському ліцеї в рамках всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" було проведено виховну годину на тему: "Громадянська позиція, особиста гідність". Грані особистості." (Класний керівник 5-го класу Музика А. Р.).

11:10 28.11.2023

"Немов прокляття, ожива рік тридцять третій... Голод... голод..." - виховна година в 10 класі, присвячена Дню вшанування пам'яті жертв Голодомору

Слова про Голодомор завжди є важкі. І важка їхня дорога. Важко слову пройти розбитий,  розчавлений  шлях, на якому людина не знайде опори... не те,  що увесь народ. Хіба можна словами передати той жах, який вражає свідомість? Ми говоримо про Голодомор, бо ми - українці. Нація, яка єдналася у хвилини вшанування померлих від голоду в минулому, ОБ'ЄДНАЛАСЯ, аби захистити своє майбутнє. Ми хочемо вільного життя...

11:06 24.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора