A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Слободищенський ліцей
Дашівської селищної ради

Атестація педагогічних працівників - 2024

Дата: 28.03.2024 13:30
Кількість переглядів: 38

27 березня 2024 року в  Слободищенському ліцеї пройшла атестація педагогічних  працівників. Атестувалося 8 педагогів, 5 вчителів успішно підтвердили раніше присвоєні кваліфікаційні категорії, 3 з них раніше присвоєні педагогічні звання, 4 педагогів презентували свої педагогічні досягнення, професійні  успіхи, результати роботи та претендували на присвоєння кваліфікаційних категорій .

Метою атестації є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.

Варто зазначити, що в міжатестаційний період, дотримуючись умов атестації, всі педагогічні працівники пройшли курси підвищення кваліфікації, поглибили знання з теорії і методики навчання та виховання, психології та педагогіки; підвищили свою інформаційно-комунікаційну та цифрову компетентність, поповнили комплекси навчально-методичного забезпечення дисциплін, брали участь у роботі методичних та педагогічних рад, освоїли цифрові технології, дистанційні форми роботи тощо. Багато уваги педагогічні працівники приділили питанням фахового самовдосконалення, вивченню нових електронних засобів навчання. Вони швидко відповідали на виклики часу: застосовували нові форми та методи роботи, впроваджували в освітній процес інноваційні технології з метою забезпечення освітнього процесу в умовах дистанційного та очного навчання.

Оскільки основними принципами атестації є відкритість та колегіальність, гуманне та доброзичливе ставлення до педагогічного працівника, повнота, об’єктивність та системність оцінювання його педагогічної діяльності, атестаційна комісія керувалася інтересами педагогічного працівника і атестація пройшла в доброзичливій атмосфері, педагогічні працівники були оцінені об’єктивно та ухвалено неупереджені рішення.

Щиро вітаємо колег з успішно пройденою атестацією! Кожен проведений вами урок – це маленьке життя, нехай він буде завжди цікавим і пізнавальним для здобувачів освіти, а для вас проходить на одному диханні! Бажаємо вам завжди прагнути до нових педагогічних вершин, натхнення і сил на їх підкорення. Здоров’я, добробуту і нових яскравих успіхів!

 

        

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора